SUMMIT Extinde

Pantaloni Trabaldo Gino SUMMIT

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

PANTALONI VANATOARE SUMMIT

Mai multe detalii

lei 1,647

TVA inclus

Liniile evazive și potrivirea elastică a derivării alpine, combinate cu materiale și dispozitive tehnice pentru a satisface cel mai exigent vânător de munte. Țesătură de bază hidrofugă în  SCHOELLER ®  DRYSKIN  rezistentă la vânt, ușoară, termică și respirabilă, menținând în același timp o bună rezistență la înșurubare. Armătură frontală generoasă în  TITANIAL  cu rezistență ridicată la abraziune și rupere care nu afectează greutatea și moliciunea. SUMMIT  este un pantalon impermeabil de cartografiere cu tehnologie  CLIMADRY CLIMADRY este o membrană specială impermeabilă care combină rezistența la apă cu căldura și catifelarea unei vâscoase etanșe la piele. Membrana se aplică numai în partea din față și în spate (a se vedea imaginea) peăldura în exces este echipat cu două fermoare de ventilație spate. Pentru a garanta confortul și libertatea de mișntru a vă proteja de tufișurile umede în timpul avansării sau așteptărilor lungi pe zăpadă. Restul pantalonilor, fără membrană, asigură o respirabilitate ridicată și pentru a elimina ccare, zona de confort a fost introdusă în zona lombară și în partea din spate în   întinderea KETRATEX .

SUMMIT  încorporează cel mai nou și inovator sistem de prindere a portbagajului  SUPER TOPFIX , care împiedică creșterea pantalonilor acționând ca o gheață și împiedicând pătrunderea ramurilor și / sau zăpezii în gulerul portbagajului. Armăturile din piele ecologică din partea de jos pentru a proteja de frecare și pentru a evita foșnetele, două buzunare frontale, două laterale și una din spate completează echipamentul.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Pantaloni Trabaldo Gino SUMMIT

Pantaloni Trabaldo Gino SUMMIT

PANTALONI VANATOARE SUMMIT

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino