PIONEER SOFT Extinde

Pantaloni Trabaldo Gino PIONEER SOFT

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

PANTALONI DE VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,698

TVA inclus

Acestea sunt pantalonii dedicati jachetei GENESIS SOFT . La fel ca jacheta sa,  PIONEER SOFT a  fost creata pentru vânătorii de munte care au nevoie de un pantalon ușor, impermeabil, uscat și în același timp silențios. PIONEER SOFT  utilizează microfibra  COOLSUEDE  laminată cu membrană  RAINSYSTEM  care, pe lângă faptul că conferă moliciune îmbrăcămintei, minimizează foșnetul generat de frecare naturală. Chiar și modelarea piciorului interior este modelată în mod deliberat pentru a evita contactul cu armăturile  KETRATEX , asigurând în același timp tăcerea și rezistența. Banda elastică și pantalonii din  CORDURAStretch® asigură o libertate excelentă de mișcare la mers și îndoire. În plus față de 3 buzunare față și una din spate,  PIONEER SOFT  este echipat cu o deschidere laterală pentru a asigura trecerea maximă a aerului și pentru a permite eliminarea transpirației naturale cât mai repede posibil.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Pantaloni Trabaldo Gino PIONEER SOFT

Pantaloni Trabaldo Gino PIONEER SOFT

PANTALONI DE VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino