INTREPID HV Extinde

Vesta Trabaldo Gino INTREPID HV

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

VESTA DE VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,651

TVA inclus

Vesta usoara și rezistență excepțională datorită utilizării  TITANIAL  în corpul central al îmbrăcămintei și în armături. Născut în Trabaldo din cunoașterea profundă a tehnicilor de țesut și a proprietăților fizice ale fibrelor,  TITANIAL  este o expresie a celui mai înalt nivel care poate fi atins astăzi cu cele mai avansate tehnologii, pentru a obține țesături care știu să combine ușurința și respirabilitatea cu lacrima de neegalat. și rezistență. Compus dintr-un amestec de fibre de înaltă tenacitate, inclusiv Dyneema®, de 15 ori mai puternic decât oțelul,  TITANIAL este o nouă etapă pentru nevoile de a ușura greutățile și de a ridica rezistențele de care are nevoie lumea vânătorii pentru îmbunătățirea performanței duratei și a bunăstării utilizării zilnice. INTREPID , cu stilul său unic, nu omite să vă ofere tot spațiul de care aveți nevoie cu 4 buzunare frontale, un buzunar pentru pungă, suport pentru satelit și geantă de joc extensibilă, cu intrare dublă și compartimente separate. Toate acestea combinate cu un concept de modularitate nemaivăzut până acum pe o vestă: veți alege ce să combinați. Folosiți-l împreună cu modelele noastre  AVALON  și  HARD TOP  pentru a descoperi o nouă modularitate în modul de îmbrăcare care vă va face liber să vă adaptați la orice mediu și condiție climatică.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Vesta Trabaldo Gino INTREPID HV

Vesta Trabaldo Gino INTREPID HV

VESTA DE VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino