DRIVER EVO Extinde

Vesta Trabaldo Gino DRIVER EVO

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

VESTA DE VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,525

TVA inclus

A venit și momentul ca modelul DRIVER acum stabilit   să lase loc pentru a doua generație, iată nașterea  DRIVER EVO . Cu același ADN al versiunii sale anterioare,  DRIVER EVO  își încorporează funcționalitatea și stilul. Am îmbunătățit și mai mult rezistența datorită noilor inserții SUPERTEK de pe  brațe  și laterale, care vor prelungi și mai mult durata de viață a vestei. Țesăturile de bază rămân în  CORDURA ®,  KETRATEX  și  CORDURA® întindere pe șolduri pentru a garanta fiabilitatea maximă chiar și în cele mai dificile medii, acordând întotdeauna atenție la limitarea greutăților și volumelor. 5 buzunare frontale, dintre care 2 cu suporturi pentru împușcături, 2 buzunare interioare, o ușă de satelit și o geantă mare de joc din spate oferă spațiu tuturor nevoilor dvs. (radio, satelit, telefoane mobile, munitie etc.)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Vesta Trabaldo Gino DRIVER EVO

Vesta Trabaldo Gino DRIVER EVO

VESTA DE VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino