FALKOR Extinde

Tricou Trabaldo Gino FALKOR

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

TRICOU DE VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 457

TVA inclus

Tricou extern cu aspect sportiv și performanță ridicată în ceea ce privește respirabilitatea și uscarea. FALKOR , pe lângă faptul că te distinge datorită aspectului său unic, este produsul ideal pentru zilele blânde de la începutul sezonului, când un tricou este singura piesă vestimentară pe care ne place să o purtăm. Alegerea atentă a materialelor și inserțiile din plasă pe spate și sub mâneci permit un schimb ridicat de aer cu exteriorul, favorizând evacuarea transpirației în exces și oferindu-vă astfel confort constant chiar și în timpul activității fizice intense. FALKOR  este disponibil în cele două variante de culori 298 / verde și 298/188 pentru potrivirea cu articolele de îmbrăcăminte ale liniilor noastre.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Tricou Trabaldo Gino FALKOR

Tricou Trabaldo Gino FALKOR

TRICOU DE VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino