CALIPSO Extinde

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO DAMA CALIPSO

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

PANTALONI DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,474

TVA inclus

Acestea sunt pantalonii dedicati sacoului  ARTEMIS SOFT . La fel ca jacheta sa,  CALIPSO a  fost creat pentru vânătorii de munte care au nevoie de un pantalon ușor, impermeabil, uscat și în același timp silențios.  De fapt, CALIPSO folosește microfibra  COOLSUEDE  laminată cu membrana  RAINSYSTEM  care, pe lângă faptul că conferă moliciune îmbrăcămintei, minimizează foșnetul generat de frecare naturală. Chiar și modelarea piciorului interior este modelată în mod deliberat pentru a evita contactul cu armăturile  KETRATEX , asigurând în același timp tăcerea și rezistența. Banda elastică și pantalonii din  CORDURAStretch® asigură o libertate excelentă de mișcare la mers sau îndoire. În plus față de 3 buzunare frontale și unul din spate,  CALIPSO  este echipat cu un fermoar în partea inferioară a piciorului pentru o fixare corectă pe portbagaj.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO DAMA CALIPSO

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO DAMA CALIPSO

PANTALONI DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino