ARIES Extinde

BLUZA TRABALDO GINO DAMA ARIES

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

BLUZA TERMICA DE VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 888

TVA inclus

Un multifuncțional Mid-strat datorită combinației de  Polartec ® POWER GRID ™  în corpul central al îmbrăcăminte și  PIELE-LIFE  și  DRYARN ® fibre cu SEAMLESS tehnologie   pe șolduri. Acest lucru este pentru a asigura calități excelente de izolare termică care, combinate cu elasticitatea ridicată a inserțiilor laterale, se adaugă unei potriviri confortabile deosebit de funcționale. Căldura corpului este reținută în interiorul capului, în timp ce aburul din transpirație este liber să scape prin structura rețelei  POLARTEC® pentru a asigura întotdeauna o senzație plăcută de căldură și uscăciune în interior. Experimentarea prin combinarea diferitelor structuri ne-a condus la crearea unui strat mediu unic de acest gen. Căldura unui al doilea strat și purtabilitatea unei lenjerie intimă fac din  ARIES  produsul de bază pentru îmbrăcămintea dvs. tehnică.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

BLUZA TRABALDO GINO DAMA ARIES

BLUZA TRABALDO GINO DAMA ARIES

BLUZA TERMICA DE VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino