Bluza termica Trabaldo Gino BOREAL Extinde

Bluza termica Trabaldo Gino BOREAL

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

Bluza termica Trabaldo Gino

Mai multe detalii

lei 566

TVA inclus

Tesatura cu structura dubla. Suprafața exterioară din microfibră higroscopică SKIN-LIFE, cu caracteristici bacteriostatice, trimite umiditatea corpului spre exterior prin stratul interior din piele de polipropilenă DRYARN®. Hidrofobicitatea absolută a fibrei DRYARN® și tensiunea superficială ridicată creată de microfibra SKIN-LIFE permit un transfer rapid al umidității către exterior și o senzație constantă de uscăciune și căldură a stratului interior către piele. DRYARN® și SKIN-LIFE nu fac pâslă, nu își pierd culoarea și își mențin proprietățile și stabilitatea dimensională pe toată durata de viață a îmbrăcămintei. Îmbrăcămintea adoptă BODY MAPPING SYSTEM, un amestec integrat de structuri textile poziționate cu grijă pentru a oferi beneficii speciale în gestionarea transpirației și căldurii. Prin structurile deschise, poziționate în punctele de cea mai mare producție de umiditate (axile, spate și zona sternală) cea mai intensă transpirație sub efort este îndepărtată rapid, în timp ce în celulele cu structură specială aerul cald este eliberat de umiditatea reziduală din DRYARN. fibre ® și SKIN-LIFE.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Bluza termica Trabaldo Gino BOREAL

Bluza termica Trabaldo Gino BOREAL

Bluza termica Trabaldo Gino

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino