doar in magazin Rucsac cu detasare rapida a armei Vorn Lynx Extinde

Rucsac cu detasare rapida a armei Vorn Lynx

VORN VORN

Nou

Vorn este rucsacul cel mai bine gandit pentru transportul armei. Si nu numai. Protejeaza arma, luneta si spatele vanatorului de eventualele alunecari. Arma si luneta sunt practic la mijlocul unui sandwich. 

Produsul a fost scos din productie si inlocuit cu modelul nou.

Mai multe detalii

Produsul a fost scos din productie si inlocuit cu modelul nou.

Rucsacul de vanatoare Vorn, s-a bucurat de un real succes in randul vanatorilor datorita sistemului patentat de Vorn - Quick Rifle Release (QRR) care permite extragere rapida a armei.
Acesta functioneaza prin accesarea inelului portocaliu dispus pe umarul stang, care printr-un sistem ingenios, coboara doua tije. Acestea sunt defapt blocatorii celor 2 prinderi care asigura arma in timpul transportului.
Odata eliberate, arma poate fi extrasa cu usurinta, spre partea dreapta.

Din experienta proprie, durata de la extractie pana la epolare este de maxim
3 secunde.

Vorn Lynx este un rucsac compact de vânătoare de dimensiuni medii. Puteți extinde cu ușurință compartimentul de transport și să-i dați un volum mai mare trăgând fermoarele laterale. Extindeti astfel capacitatea de la 12 la 20L. Volumul nu include compartimentul pentru arme

Vorn Lynx este disponibil în culoarea verde inchis.
Are un compartiment pentru arme lungi, spațios și bine căptușit, care vă protejează arma si luneta dar si vanatorul de loviturile in zona spatelui, in cazul unei alunecari.

Permite deplasare cu ambele maini libere fara a mai fi nevoie sa blocam mana principala pentru sustinerea armei pe umar. Avantajele deplasarii cu ambele maini libere, pe un teren accidentat, il constituie posibilitatea crescuta de sprijin, in cazul unei alunecari.

Compartimentul de transport arma, este spațios și bine căptușit. Se potrivește cu toate puștile de vânătoare cu sau fără lunete cu/fara bipozi.

In el stau bine protejate chiar si arme dotate cu lunete mari, precum Swarovski DS, Leica PRS, etc..

Construit de vanatori cu experienta, produsul beneficiaza de posibilitatea multiplelor ajustari, foarte utile.

Spre exemplu, daca doriti sa transportati arme cu gaura in pat(thumbhole stock), este posibil sa aveti nevoie de putin mai mult spatiu in zona pistoletului. Acest lucru se rezolva usor prin accesarea cataramei din dreptul prinderii inferioare.

Deasemenea, daca doriti ca arma sa fie mai jos pozitionata fata de rucsac, pentru a nu mai atinge teava de crengi, nu este nicio problema. In partea exterioara a compartimentului armei, in zona de jos, gasim un blocator care ne permite sa ajustam pe adancime compartimentul armei.

Pe partea laterala in zona compartimentului armei, gasim o bareta care permite transportul rucsacului in pozitie orizontala.

Cadru intern din aluminiu 6061 T6

Curelele largi pentru umeri și destul de subțiri, asigură transportul confortabil.

Curea de șold adecvată pentru un transfer confortabil de sarcină. Centura de sold are sistem MOLLE pentru montarea buzunarelor exterioare(disponibile ca accesorii) și a altor accesorii cu prindere pe sistem MOLLE.

Buzunare și compartimente externe și interne pentru depozitare permit acces ușor la echipamentele de vânătoare.

Rucsacul Vorn beneficiaza de 2 buzunare externe si 2 buzunare interne:

- Buzunar extern pozitionat in partea superioara pentru accesoriile care necesita accesare frecventa(blocator tragaci, casti interne, chematoare, lanterna de mana, lanterna de cap, etc).  Acesta este asigurat de fermoar YKK

- Buzunar extern, pozitionat pe capacul de accesare compartiment depozitare. Acesta este prevazut cu o banda elastica la partea superioara. Acesta este foarte util pentru transportul sticlelor de apa, a caciulilor, manusilor, etc

- Buzunar intern pozitionat pe capacul de accesare compatiment depozitare, asigurat cu fermoar YKK

- Buzunar intern pozitionat pe partea opusa capacului, prevazut cu banda elastica la partea superioara


Greutate: 2,6 kg 

Catarame Duraflex ™ Acetat

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Rucsac cu detasare rapida a armei Vorn Lynx

Rucsac cu detasare rapida a armei Vorn Lynx

Vorn este rucsacul cel mai bine gandit pentru transportul armei. Si nu numai. Protejeaza arma, luneta si spatele vanatorului de eventualele alunecari. Arma si luneta sunt practic la mijlocul unui sandwich. 

Produsul a fost scos din productie si inlocuit cu modelul nou.

VANATOARE