web statisticsGrand Power Investment


Ofera armelor Grand Power urmatoarea garantie:
5(cinci) ani de zile pentru partile metalice ale pistolului si functionarea armei.
2(doi) ani de zile garantie pentru partile din plastic si polimer.

Grand Power Investment are personal calificat pentru service, garanatie si post-garantie, personal care a urmat cursuri de specializare si calificare la producatorul GRAND POWER SRO.

Grand Power, prin service-ul propriu autorizat de fabricantul pistoalelor Grand Power are posibilitatea si ofera service si garantie pistoalelor Grand Power in maxim 48 de ore(zile lucratoare), pentru orice piesa si orice defect survenit pistoalelor Grand Power din cauza unei erori de proiectare sau defect de fabricatie, astfel:

Piesele cu serii - manson si teava nu se repara si nu se inlocuiesc. In urma constatarii de catre specialistii nostri a uneia din situatile de mai sus se procedeaza direct la inlocuirea imediata si integrala a pistolului, fara vreun cost suplimentar. Grand Power Investment, insa nu suporta costurile aferente eliberarii unei alte autorizatii de cumparare in baza careia solicitantului i se va inlocui arma. Contravaloarea autorizatiei se va regasi insa in discounturi la produse achizitionate ulterior din magazinul propriu.

Restul de piese nu se repara, se vor inlocui gratuit integral cu piese noi livrate de producator. Grand Power Investment nu va conditiona inlocuirea pieselor (altele decat cele care prezinta serii, manson si teava), de motivul si modalitatea pentru care acestea nu mai ofera buna functionare a armei sau nu mai ofera functionarea in conditii de maxima siguranta a pistolului.

Nu fac obiectul garantiei produsele care au fost utilizate cu alte munitii decat munitiile recomandate sau munitii de alt calibru. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta urme evidente de loviri si deformari. Nu fac obiectul garantiei produsele care nu au fost depozitate in conditii normale (recomandam ca nivelul de umiditate sa fie situat intre 40% si 60%). Piesele care prezinta urme de rugina nu fac obiectul garantiei.

Service-ul si constatarea se efectueaza numai in service-ul autorizat situat in Soseaua Bucuresti-Targoviste Nr. 12A, Mogosoaia, judetul Ilfov, in urma unei programari prealabile la numarul de telefon 0733747865.

Faceti orice cu arma, va schimbam gratuit orice piesa (mai putin piesele cu serii)
in limita garantiei si a stocului disponibil.

Echipa Grand Power Investment

Grand Power Investment 2014