De Stiut! Vanatoare

Binoclu cu telemetru Leica Geovid R, noua generație

Binoclu cu telemetru Leica Geovid R excelează în trei domenii: optică optimă, măsurare precisă cu laser, operare ușoară.
Cu noua generație de binoclu Leica Geovid R, compania germană cu o redutabilă tradiție a reimaginat tehnologia deja impresionantă și a optimizat-o la perfecțiune. Inginerii Leica au reușit să creeze o familie de binocluri pentru toate aplicațiile, oferind cele mai bune performanțe optice împreună cu un telemetru laser. Folosind oricare dintre cele patru modele Geovid R te poți bucura de operare ușoară și funcționalitate simplificată. Designul modern, la îndemână, combinat cu o mecanică absolut robustă și precisă, garantează o utilizare fără griji pentru deceniile următoare.

Binoclu cu telemetru Leica Geovid R

În 2004, Leica a prezentat a doua generație de binocluri Leica Geovid cu telemetru complet integrat, dar echipat cu o punte articulată și focalizare centrală. Bazat pe această serie de modele, binoclu cu telemetru Leica Geovid R a fost acum reproiectat pe o platformă complet nouă. Un concept mecanic perfecționat combină optica premium Leica și cea mai recentă tehnologie Leica de măsurare laser. Accentelesunt puse pe performanța optică înaltă, pe măsurarea distanței extrem de precisă și rapidă și pe manipularea simplificată. Toate acestea sunt oferite la un preț comparabil cu binoclul fără telemetru. Alegerea deliberată de a limita opțiunile de programare, reduce fiecare model al familiei Geovid R la ceea ce este cu adevărat important – esențialul.

Binoclu cu telemetru Leica Geovid R

Calitate optimă a imaginii în noul binoclu cu telemetru Leica Geovid R

În ciuda telemetrului laser integrat, Leica Geovid R oferă o calitate excelentă a imaginii. Captivanta optică este cea mai bună din clasă, oferind o calitate a imaginii aproape identică cu binoclul fără telemetru. Așadar, nu există niciun motiv să produci un binoclu fără telemetrul laser pentru a obține o calitate mai bună a imaginii la același preț. Strălucirea culorii, rezoluția și contrastul imaginii sunt de o importanță decisivă, de exemplu, atunci când se identifică speciile de animale. Claritatea de la margine la margine vă permite să observați cele mai mici detalii în orice situație. Fidelitatea ridicată a culorilor face vizibile cele mai fine nuanțe. Leica Geovid R îndeplinește pe deplin cerințele profesioniștilor de aici. Și toate acestea în segmentul entry-level al Leica. Mai mult, intră în joc experiența vastă a Leica în suprimarea eficientă a luminii parazite. Deschiderile speciale din calea fasciculului îmbunătățesc și mai mult calitatea imaginii. Componentele cu cea mai scăzută toleranță și monitorizarea continuă în timpul producției garantează un sistem optic reglat cu precizie. Mecanismul robust permite o utilizare continuă, practic fără restricții. Optica valoroasă este protejată de un înveliș multistrat.

Operare intuitivă

Când folosește binoclul cu telemetru Leica Geovid R, utilizatorul ar trebui să se poată concentra pe deplin asupra observației. Pentru a realiza acest lucru, designul și funcționalitatea trebuie să susțină operarea practică și intuitivă. Acest lucru a fost realizat perfect cu Leica Geovid R. Binoclul poate fi scos direct din ambalaj și utilizat fără nicio pregătire îndelungată sau cunoștințe prealabile. Trebuie introdusă doar bateria furnizată.
Rotița centrală de reglaj claritate este ușor de utilizat, permite utilizatorilor să se concentreze într-o clipă. Poate fi operat cu ușurință cu vârful degetelor, chiar și cu mănuși. Mecanica Leica oferă o funcționalitate fără probleme și va impresiona repede orice utilizator. Puntea articulată masivă face setarea distanței interpupilare ușoară și fiabilă, oferă dovezi tangibile asupra designului și construcției aproape indestructibile.
Ușurința ergonomică în utilizare include și plasarea butoanelor de control în poziții ușor accesibile. Telemetria este controlată cu doar două butoane. Leica Geovid R afișează distanța directă până la punctul țintă prin apăsarea unui buton.
Pentru trageri în plan înclinat, puteți trece la modul EHR. În acest caz, Geovid R afișează distanța în linie dreaptă compensată cu înclinarea – „gamă orizontală echivalentă” (EHR). Acest lucru vă permite să utilizați datele de traiectorie ca pentru trageri in linii drepte. EHR este folosit de vânătorii din întreaga lume. Nu în ultimul rând, Geovid R poate fi comutat la metri și yarzi.

Cea mai mare precizie cu binoclu cu telemetru Leica Geovid R

Lumina se deplasează cu o viteză de aproximativ 300.000 de kilometri pe secundă. Leica Geovid R emite un fascicul laser și măsoară cât timp durează acest fascicul pentru a reflecta obiectul țintă și a reveni la binoclu. Din acest interval inimaginabil de scurt, electronica Leica integrată calculează distanța țintă – cu o precizie incredibilă. Din acest motiv, Geovid R poate fi folosit nu numai pentru lovituri foarte lungi de până la 1800 de metri, ci și de către vânătorii cu arc la distanțe mai mici. Deoarece o săgeată de arc descrie o curbă balistică foarte pronunțată, măsurătorile exacte la distanță apropiată sunt de o importanță deosebită.
Cu Geovid R, majoritatea erorilor de măsurare sunt evitate în mod fiabil. Aici, telemetrul de înaltă calitate își dezvăluie punctele forte. Indiferent dacă este ploaie sau alte condiții meteorologice nefavorabile, temperaturi extreme sau obiecte slab reflectorizante, Geovid R poate fi de încredere în toate situațiile. Carcasa solidă din aluminiu închisă într-o armură de cauciuc deosebit de durabilă protejează mecanica precisă și componentele electronice de șocuri.

Pentru a vă asigura că este măsurat doar obiectul țintă dorit – nu alte obiecte mici care traversează calea laserului – binoclu cu telemetru Leica Geovid R este echipat cu o logică inteligentă a țintei secundare. La distanță apropiată, ierburile și ramurile sunt, de asemenea, filtrate în mod fiabil. Măsurătorile pot fi luate în siguranță și fără griji, chiar și atunci când urmăriți sau trageți de la marginea unei pajiști.

Binoclu cu telemetru Leica Geovid R

Ce model de Leica Geovid R am nevoie?

Leica Geovid R 8×42
Specialistul convenabil în lumină naturală are un câmp vizual larg și o imagine foarte stabilă. Este sticla perfectă pentru urmărire, unde este nevoie de o vedere generoasă pentru a găsi ținta. Oscilarea foarte mică a imaginii permite o vizualizare confortabilă extinsă și o identificare precisă a animalului. Mărirea de 8x este absolut suficientă pentru distanțe medii. Este posibilă utilizarea la amurg devreme.

Leica Geovid R 10×42
Este instrumentul perfect pentru observatorul avansat care are nevoie de o mărire mai mare. Mărirea de 10x facilitează observarea cu precizie a anumitor zone la distanțe ceva mai mari. Este posibilă o observare și mai precisă a detaliilor. Ori de câte ori detaliile minuscule sunt importante și utilizatorul este destul de experimentat, aceasta este alegerea ideală.

Leica Geovid R 8×56
Acest binoclu ușor cu pupilă de ieșire de 7 mm garantează utilizarea cu succes în amurg adânc. Valorile optice dovedite fac acest model ideal pentru așteptări ridicate. Observarea pe perioade lungi este posibilă fără oboseală. Imaginile foarte luminoase și clare fac din acesta o adevărată sticlă de noapte. Unul care poate fi operat cu ușurință – chiar și iarna purtând mănuși groase. Ca și în cazul tuturor modelelor Leica Geovid R, luminozitatea afișajului este reglată automat în întuneric.

Leica Geovid R 15×56
Cu o mărire de 15x, această sticlă este un specialist pentru aplicații excepționale. Datorită măririi foarte mari, detaliile pot fi văzute clar la distanțe foarte impresionante. Găsirea unei ținte în zone vaste este ușor pentru observatorul experimentat. Pentru o imagine mai stabilă, se recomandă un băț de urmărire sau alt suport. Acest binoclu este predestinat pentru trageri la distanță lungă. Nu numai că sunt potrivite pentru poligon și pentru trageri din observator, dar greutatea și forma lor echilibrate permit utilizarea și pentru vânătoare mai dinamică

Beneficiile noului Geovid R dintr-o privire

Binoclu cu telemetru Leica Geovid R
 • modele de binocluri cu telemetru pentru toate aplicațiile,
 • cea mai bună optică din acest segment de preț,
 • imagine clară și strălucitoare,
 • funcționează ca un binoclu familiar, fără telemetru,
 • funcție de telemetrie cu operare foarte ușoară,
 • utilizare intuitivă fără cunoștințe de balistică,
 • Funcția EHR pentru trageri unghiulare reușite,
 • distanță de masurare pana la 1800 m,
 • potrivit și pentru distanțe scurte (vânători cu arc),
 • tehnologia “smart secondary-target logic” – evită erorile,
 • ușurință remarcabilă în utilizare,
 • aranjarea optimă a butoanelor de control,
 • focalizare rapidă, ușor de prins,
 • compact și ușor,
 • mecanism precis și robust,
 • lentile rezistente la apă și murdărie,
 • carcasă de protecție mereu pregătită,
 • curea conturată din neopren,
 • gata de utilizare, baterie inclusă,
 • raport calitate-preț de neegalat,
 • servicii complete pentru clienți.

Modelele de Geovid R și prețul de vânzare recomandat (RPP)

Livrarea pentru toate modelele Geovid R începe la 20 septembrie 2022.
După această dată, produsele vor fi listate aici