Militare

Pistoale airsoft puternice. Cele mai eficiente modele

pistoale airsoft modele speciale

Aceste pistoale airsoft sunt replici fidele ale armelor de foc letale. Singura diferență între aceste arme și cele de foc este că primele folosesc, în loc de gloanțe, bile de plastic cu diametrul de 6 mm.

Armele airsoft pot fi confundate ușor cu armele de foc și pot fi cumpărate de oricine care a împlinit vârsta de 18 ani. Pistoalele airsoft sunt folosite pentru activități recreative, însă ele necesită câteva metode de siguranță din partea celor care le folosesc.

Pistoale airsoft puternice. Cele mai ieftine modele

Un pistol airsoft cu un încărcător cu 7 sau 9 bile costă doar 62 de lei.

Modelele care depășesc 150 de lei sunt dotate cu buton pentru eliberarea încărcătorului, care conține 12 sau mai multe bile. Pistolul airsoft Desert Eagle AEP, care are un preț de 209 lei, este prevăzut cu sistem blow-back și are siguranța sub garda trăgaciului. Acest pistol airsoft funcționează cu patru baterii AAA.

Pistoale airsoft puternice. Modele speciale

Un model foarte popular de pistoale airsoft este Nambu 14TH, produs de compania japoneză Koishikawa Arsenal. Designul clasic, din Al Doilea Război Mondial, și faptul că poate fi folosit și cu mânuși, iarna, fac din el un model foarte interesant.

Modelul de pistol airsoft Colt HI-CAPA are un încărcător cu 28 de bile, dar și mai multe componente metalice, cum ar fi cătarea anterioară și posterioară, butonul de eliberare al încărcătorului, în timp ce țeava internă e placată cu nichel.

Gama de pistoale airsoft Desert Warrior 4.3 are o culoare interesantă, între tan și dark earth. De asemenea, modelul, care costă 749 de lei, are siguranțe ambidextre, cătări Novak, adaptor pentru șină și mâner customizat. Arma vine la pachet cu o pungă cu 100 de bile și o tijă de curățat țeava.

Pistoale airsoft puternice. Modele de elită

Biohazard – P226 CUSTOM este un pistol airsfot care vine la un preț ridicat, 1.240 de lei, însă oferă o senzație excelentă la tragere. Manșonul, cocoșul, trăgaciul, butonul de eliberare al încărcătorului și cel de eliberare a mecanismului de percuție sunt cromate.

Supresorul de flamă este metalic. Acest model de pistoale airsoft este o ediție limitată.

Cel mai puternic pistol airsoft de pe piață este Samurai Edge – Barry Burton Model. Este versiunea îmbunătățită gaz blow-back a modelului M9, având un recul puternic, invers proporțional cu nivelul de gaz consumat, care este mai mic. Pistolul este echipat cu un sistem de siguranță ”De cocking”, iar cele patru fante ale compresorului de recul îi oferă un look distinctiv.

Aceste pistoale airsoft sunt realizate din materiale de lemn și cauciuc, iar șina picatinny îi oferă posibilitatea de a fi folosit cu lanterna tactică sau cu punctatorul laser.

Dacă îți dorești pistoale airsoft, te sfătuim să consulți colecția de 61 de modele din magazinul nostru de arme.

Leave a Comment