Vanatoare

Lunete de vanatoare Nikon. Cele mai performante modele

lunete de vanatoare nikon partida de vanatoare

Gama de lunete de vanatoare Nikon ofera cu adevarat o noua dimensiune acestui tip de activitate. Pot fi folosite atat pe timp de zi, cat si noaptea, o luneta fiind indespensabilă oricărui echipament de vânătoare.

Există o gamă largă de lunete de vanatoare Nikon, un producător cu mare experiență. Lunetele de vanatoare pot fi drepte sau înclinate. Cele drepte sunt destinate tirului la sol, în timp ce lunetele înclinate – tirului la înălțime.

Unul dintre cele mai importante lucruri de știut la o luneta de vanatoare este magnificația. Aceasta poate fi variabilă sau fixă. Ambele variante au avantajele lor. Dacă versiunea variabilă oferă mai mult comfort, cea fixă este mult mai clară.

Lunete de vanatoare Nikon. Cele mai accesibile modele

ProStaff 4×32 Matte Duplex este cel mai ieftin model disponibil din gama de lunete de vanatoare Nikon. Are o putere de mărire de 4x. Diametrul obiectivului, unul foarte rezistent, este de 32 mm, asigurând o vizualizare luminoasă și precisă.

Modelul este foarte versatil, putând fi ajustat unei game largi de arme de vanatoare.

O lunetă cu factor de magnificație variabil foarte performantă, dar și accesibilă, este modelul Prostaff 3-9X50 Matte Duplex. Ajustările ei se realizează în mișări precis calibrate, cu sunet, care permit păstrarea țintei în cadru.

Are o greutate de 470 de grame.

Lunete de vanatoare Nikon. Modele de top

Cele mai performante modele de lunete de vanatoare Nikon sunt cele din gama Monarch. Aceste versiuni costă peste 4.000 de lei, însă oferă cea mai bună imagine posibilă.

Lunete de vanatoare Nikon Monarch au lentila obiectvului de 24 mm și un factor de mărire de cel mult 4x, fiind ideale pentru distanțele scurte și medii.

Dacă sunteți în căutarea unei lunete de vanatoare Nikon pentru distanțe lungi, MCE 2.5-10x50SF este ceea ce căutați. Lentila obiectivului de 50 mm permite un factor de mărire de 10x, lucru care face posibilă identificarea la distanță și în condiții de lumină precare.

Este o lunetă excelentă în combinație cu o armă de mare calibru.

Găseşti gama completă de lunete de vanatoare Nikon (46 de modele) în magazinul nostru online.

Leave a Comment