Vanatoare

Prezentare Lunete Zeiss

Lunete Zeiss Victory Varipoint Ic

Carl Zeiss dezvolta optice de peste 165 de ani. Filozofia consecventa a companiei, care este o combinatia unica intre inovatie, traditie si cele mai inalte standarde de calitate si performanta.

Fiecare produs este o dovada a experientei noastre bazate pe cererile facute de catre vanatori.
zeiss.fw

Filozofia noastra

Vanatoarea este o lume fascinanta, in care poti descoperi cele mai mici detalii si sa te bucuri de momente in toata splendoarea lor. Pentru a experimenta natura la intensitate ridicata a trebuit sa interactioneze direct cu ea. Zeiss s-a bazat pe acest principiu inca din 1846. Acest lucru a pus bazele pasiunii neconditionate si dorintei constante de a face ceva perfect, pentru a se asigura ca produsele satisfac cele mai exigente cerinte.

Inovatie si traditie

Infiintata in urma cu peste 165 de ani ca un mic atelier optic, astazi Carl Zeiss a ajuns cunoscut in toata lumea datorita tehnologiilor de varf folosite in toate aspectele zonei optice. Lunetele ZEISS si binoclurile ZEISS sunt o marca a calitatii si inovatiei continue, in mod special atunci cand vine vorba de sectorul de vanatoare. Multumita preciziei tehnice si a designului functional, lunetele Zeiss, dar si binoclurile ZEISS rezista si in cele mai dificile conditii, asigurand calitatea in orice situatie intalnita la vanatoare.

Productie si expertiza.

Alaturi de procesul de productie avansat, o contribuie importanta la succesul produselor ZEISS o au si angajatii, prin motivatia, experienta si cunostintele lor. Majoritatea productiei are loc in Germania, in principal la sediul din Wetzlar. Acolo ei lucreaza la dezvoltarea de concepte optice, mecanice si balistice si alte caracteristici precum si rangefinding cu laser, compensatii balistice, stabilizarea imaginii, night vision, controlul iluminarii si noile tehnologii de reticul. Optice de mare calitate “Made in Germany”.

Produsele Zeiss

zeiss2.fw

Victory

Inovatie optica de varf.

Imagini de neegalat luminoase si stralucitoare, cele mai largi unghiuri de vedere, design mai compact si ergonomic. Lunetele ZEISS, binoclurile ZEISS dar si lunetele terestre din gama Victory de la Carl Zeiss sunt liderii de necontestat in optica de vanatoare. Ele garanteaza performante deosebite pentru a va aduce clipe de vanatoare de neuitat.

 

lunete vanatoare zeiss

 

Conquest And Duralyt

Observatie moderna si tinte optice.

Detalii foarte clare si reproducere naturala a culorilor, usoare dar robuste, produsele de la Zeiss ofera cea mai mare precizie si fiabilitate. Lunetele, binoclurile si lunetele terestre de la Conquest And Duralyt se evidentiaza prin design modern si tehnologie de ultima ora si sunt prtenerii de nadejde pentru vanatoare. Ei garanteaza fiabilitatea absoluta pentru succes deplin la vanatoare.

Victory HT

Victory HT

Cea mai luminoasa luneta de la Carl Zeiss

Gama Vicotory HT contine produse specializate pentru orice conditii de vanatoare, face parte din clasa Premium a lunetelor. Nivelul de transmisie a lumii de 95% asigura rezerve de lumina de neegalat chiar si in conditii de iluminare dificile, chiar si noaptea. Pentru a imbunatati si mai mult calitatea ochirii, lunetele Victory HT au fost echipate cu un punct de ochire iluminat extrem de fin pentru a acoperi cat mai putin posibil tinta. Cu un design ergonomic, compact si elegant, lunetele pot fi echipate pe orice pusca pentru a crea o unitate. Optional lunetele pot fi echipate cu sistemul ASV+ pentru reglarea ochirii in functie de caracteristicile balistice ale proiectilului-munitiei folosite.  • lentilele SCHOTT HT reprezinta capacitaea maxima de transmisie a luminii si confera o vizibilitate excelenta
  • precizie maximama: cele mai fine si iluminate puncte de ochire
  • usoare si foarte subtiri: design ergonomic si elegant.

Specialistul cu rezerve maxime de lumina

Zeiss 1.1–4 x 24
Luneta ZEISS (M) 1.1–4 x 24Optica de varf pentru vanatoarea activa. Cea mai mare zona de vedere (35 m) din clasa sa si cea mai mare distanta a pupilei (eye relief) asigura gasirea rapida si sigura a tintei, precum si o privire de ansamblu. Cu un reticul de 54, aceasta luneta devine specialista pentru vanatoarea in miscare.
Zeiss 1.5–6 x 42
Luneta ZEISS (M) 1.5–6 x 42Specialistul pentru vanatul pe timp de zi, cu o flexibilitate ridicata si o imagine de ansamblu superba. Nu doar ca permite ochirea rapida, dar luneta Zeiss este subtire, usoara si fiabila.
zeiss 2.5–10 x 50
Luneta ZEISS (M) 2.5–10 x 50Modelul este multifunctional pentru orice tip de vanatoare. Noul concept optic ofera rezerve unice de lumina si se descurca foarte bine la amurg.
zeiss 3–12 x 56
Luneta ZEISS (M) 3–12 x 56Este perfecta pentru vanatul pe timp de noapte: acesta reprezinta standardul din lume in termeni de luminozitate si contrast – caracteristici care definesc luneta perfecta pentru vanatoarea la apus si pe timp de noapte. In combinatie cu sistemul ASV+ si gradul de marire, ofera superioritate pe distante mari.

Alegeti reticulul iluminat in functie de model

iluminat.fw

Asv+: Tinta la distante mari

asv.fw
Sistemul ASV+ pentru reglarea ochirii in functie de caracteristicile balistice ale proiectilului-munitiei folosite. Sistemul permite reglarea liniei de ochire pentru a compensa caderea glontului, acoperind practic majoritatea tipurilor de munitie existente pe piata. Permite o raza maxima de operare de pana la 600 de metri.

Punct de ochire iluminat extrem de fin

La toate modelele este localizat un al doilea plan ce mentine reticulul focusat pe intreaga zona de acoperire – pentru a acoperi cat mai putin posibil tinta.
reticulfin.fw

Luneta ZEISS  Victory Varipoint iC

iC(controlul iluminarii), a fost dezvoltat in colaborare cu renumitii producatorii de  arme de vanatare Blaser. Luneta ZEISS  Victory Varipoint iC e dotata cu un senzor pentru ca in momentul in care armezi pusca, iluminarea lunetei se aprinde direct, pentru a evita un moment in plus si anume cel al aprinderii iluminarii. Iluminarea are si memorie astfel incat odata stinsa si reaprinsa, se aprinde la intensitatea la care se afla inainte de a fi fost stinsa. Daca iluminarea e lasata aprinsa, se stinge automat dupa 4 ore dar in momentul armarii se aprinde iarasi direct.

Zeiss M 1.1–4 x 24 t iC

Luneta ZEISS  Victory Varipoint iC

M 1.1–4 x 24 t* iCLuneta Zeiss are parte de obiectivul perfect pentru vanatoarea activa: usor, la indemana, cu un camp de vedere larg si detalii foarte clare. Punctul de iluminare permite si ochirea pe timp de zi.

Zeiss M 1.5–6 x 42 t iC
Luneta ZEISS  Victory Varipoint iC M 1.5–6 x 42 t* iC Model multi-functional pentru orice tip de vanatoare: permite ochirea rapida pentru vanatorii activi si garanteaza mereu o vedere de ansamblu chiar si pe zone dificile.
Zeiss M 2.5–10 x 50 t iC
Luneta ZEISS  Victory Varipoint iC M 2.5–10 x 50 t* iC Indicata pentru vanatorii ce prefera vanatul de la distante mari in orice moment al zilei: o luneta cu un grad ridicat de transmisie a luminii pentru a oferi performanta in orice situatie
Zeiss M 3–12 x 56 t iC
Luneta ZEISS  Victory Varipoint iC M 3–12 x 56 t* iC Specialistul pentru vanatul pe timp de noapte: foarte bun din punct de vedere al transmisiei luminii, lentile de diametru mare, acoperire Carl Zeiss T* multi-strat si o reglare fina a intentsitatii luminoase al punctului de ochire.

Alegeti reticulul iluminat in functie de model

iluminat2.fw

Tehnologia ZEISS iC pentru armele de vanatoareBlaser R8 si R93

 

Lunetele ZEISS, binoclurile ZEISS, produse de o inalta tehnologie si calitate la preturi bune.

Leave a Comment