Vanatoare

Prezentare Lunete Zeiss – Partea a doua

luneta zeiss diarange

Tehnologia ZEISS iC pentru arme de vanatoare Blaser R8 si arme de vanatoare Blaser R93

Un senzor in ocular identifica setarile de slide ale armei si comuta reticulul iluminat on si off automat. Ca beneficii, sistemul reprezinta o imbunatatire clara din punct de vedere al sigurantei si confortului oferit vanatorilor posesori de arme de vanatoare Blaser R8 dar si pentru vanatorii care au o arme de vanatoare Blaser R93, pentru cel care a tras si arma de vanatoare formeaza un tot unitar, in orice moment. Pentru vanatorii stangaci, lunetele ZEISS IC elimina, de asemenea, necesitatea de a ajunge cu mana dreapta in stanga lunetei.

Activare iC Impinge siguranta dispusa pe arma de vanatoare Blaser in fata inainte de a trage: daca arma de vanatoare este incarcata, puctul iluminat este activat la intensitatea luminii prestabilite
ic activat.fw
Dezactiveaza iC Trage inapoi siguranta dispusa pe arma de vanatoare Blaser: daca arma de vanatoare nu este incarcata, punctul iluminat este dezactivatic dezactivat.fw
  • gata sa traga cu un singur maner: conceptul intalnit pe lunetele ZEISS IC ready to shoot with a single hand grip: IC ofera siguranta maxima de functionare
  • luminoase, imagini cu contrast: Optica de varf de inalta calitate
  • ochire rapida pentru zi si noapte:  reglare fina a punctului luminos

Lunetele ZEISS Victory FL Diavari

Putere de marire maxima si excelenta pentru vanat pe distante mari.

Conceptul integrat in lunete Victory FL Diavari combina cele mai bune tehnologii optice Zeiss pe raza mare cu o gama de lunete care ofera calitate remarcabila: lentile mari de pe aceasta luneta, putere de marire ridicata alaturi de o claritate exceptionala a detaliilor, tehnologia FL pentru imagini exceptionale fara perturbatii, reticulul balistic inovativ rapid-Z® 7 , corectie paralaxa pentru distante mari.

Zeiss 4–16 x 50 T FL..fw
Luneta Zeiss Victory FL Diavari 4–16 x 50 T* FL Combinatia intre dimensiunile compacte si usurinta manipularii face ca aceasta luneta sa devina partenerul ideal in zonele montane sau in timpul vanatorii active, unde puterea de marire si performanta imaginii obtinute sunt calitati esentiale.
Zeiss 6–24 x 56 T FL.fw
Luneta Zeiss Victory FL Diavari 6–24 x 56 T* FL Multumita gradului de marire a intregii game de lunete Zeiss si a imaginii performante, este ideala pentru vanatul pe teren muntos sau pentru vanatul sportiv. Lentilele de 56 mm diametru asigura acuratete ridicata si un raspuns sigur pentru distante mari, chiar si in conditii dificile
Zeiss 6–24 x 72 T FL.fw
Luneta Zeiss 6–24 x 72 T* FLLentilele unice de 72mm diametru sunt cele mai mari din clasa sa pe care le-a confectionat Carl Zeiss. Ofera o calitate exceptionala si o acuratete ridicata. Combinatia dintre lentila foarte mare si gradul de marire face din aceasta luneta un specialist pentru distante mari si vanatoarea in amurg.

Alegeti reticulul iluminat in functie de modelul lunetei

reticul.fw

O combinatie de superlative integrate in lunete VICTORY ZEISS

72mm.fw
Combinatia dintre putere de marire maxima (24 x) si diametrul lentilei dispus pe luneta (72 mm) ofera o performanta de neegalat a imaginii la distanta mare.
luneta zeiss.fw

  • Zoom maxim spre tinta: putere de marire pana la 24 x
  • Imagini excelente, cu contrast ridicat: conceptul FL
  • Solutii precise pentru distante mari: ASV sau reticul rapid-Z®

Reticule precise pentru distante mari

Multumita pozitiei sale in al doilea plan, reticulul iluminat pentru distante mari isi pastreaza marimea pentru orice grad de marire a imaginii. Reticulul 43 ofera puncte de mentinere a pozitiei impotriva vantului lateral. Reticulul rapid-Z® a fost special creat pentru vanatoarea pe distante mari.
reticuliluminat.fw

Luneta Zeiss Victory Diarange

Performanta ridicata cu rangefinder

Modelul Victory Diarange de la ZEISS combina performanta ridicata a opticelor Zeiss cu tehnologia inovatoare a unui rangefinder cu laser: observare, masurare si ochire intr-un singur proces. De indata ce distanta pana la tinta a fost masurata poti sa calculezi caderea glontului cu asv+ rapid si precis.

 

 lunea-zeiss-editabila-2-ref

 

 

Zeiss M 2.5–10 x 50 T.fw
Luneta Zeiss Victory Diarange M 2.5–10 x 50 T* O luneta compacta, usoara, cu lentile de 50 mm diametru si putere de marire de 10 x. Este compania perfecta pentru situatii dificile intalnite la vanatoare, precum urmaririle in munti sau in teritorii nefamiliare.
Zeiss M 3–12 x 56 T.fw
Luneta Zeiss Victory Diarange M 3–12 x 56 T*Lentilele de 56 mm montate pe aceasta luneta ZEISS, diametru cu putere de marire de 12 x permit o ochire precisa pe distante mari pana la lasarea noptii.
  • tinteste, masoara si trage: rangefinder laser integrat pana la 999 m
  • operare intuitiva la o simpla apasare de buton: ergonomie perfecta pentru procesul de masurare
  • extrem de fiabile: robuste, constructie stabila

Alegeti reticulul iluminat in functie de modelul de luneta dorit

reticuliluminat2.fw

Tinteste. Masoara. Trage cu precizie.

aim.fw
Toate modelele Victory Diarange de le ZEISS au ca standard noul ASV+, care ofera o compensare a caderii glontului pe distante mari. Intensitatea luminii reticulului si ecranul de masurare pot fi reflate prin touch-screen. Distanta este afisata in numai 0,5 secunde de la atingerea ecranului. Atat luneta cat si unitatea de masurare sunt robuste, rezistente la apa si umplute cu nitrogen.
diarange

Acoperirea minima a tintei si afisare clara a masuratorilor

Reticulele disponibile pentru lunetele Zeiss sunt localizate in planul secund, unde ele raman fixe, chiar daca puterea de marire este schimbata.
reticuliluminat3.fw
Pentru o performanta de inegalat, va recomandam cu placere lunetele din gama Zeiss!

lunete zeiss

Leave a Comment