Militare

Administratia SUA sponsorizeaza vanzarile de armament catre Pakistan

In anul 2013 intreaga lumea s-a confruntat cu o dilema morala care a starnit reactii numeroase. Actuala administratie SUA sponsorizeaza vanzarile de armamentcatre fortele Pakistaneze. In 2013, Nick Young, a fost abordat pentru a face milioane de dolari prin furnizarea de arme pentru lunetisti, legal, catre Pakistan. El nu a fost niciodata in armata, dar a angajat cativa veterani in echipa sa. Cea mai mare neliniste a echipei a fost ca echipamentul pe care il distribuiau ar putea fi folosit impotriva trupelor americane.

A infiintat o compania pentru a proteja cetatenii americani, nicidecum nu doreste sa comercializeze armament pentru a fi folosite impotriva trupelor americane. In discutiile avute cu companiile de armament, in general, raspunusurile au fost de genul: “Daca nu cumpara de voi, o vor face din alta parte” sau “Banii tot bani sunt”.

Dupa mai multe discutii in cadrul echipei, au ales sa nu distribuie armament in Pakistan. Dupa aceasta decizie, au organizat campanii de constientizare a colegilor din armata cu privire la vanzarea de armament si viitoarele probleme care pot aparea.

Leave a Comment