Militare

Gadget-urile de pe Soldatul High-Tech

Nu este nici un secret ca Armata SUA cerceteaza si foloseste una dintre cele mai avansate tehnologii. Integreaza high-tech-ul si componentele digitale in tot, de la avioane de vanatoare pana la portavioane. Si soldatii beneficiaza de mutarea catre inovatia digitala.

Multi soldati care lupta in prima linie de razboi, detin o arie intreaga de gadget-uri high-tech, create pentru a creste eficienta operationala, siguranta, si in unele cazuri letalitatea. Uneltele digitale high-tech ii ajuta sa navigheze in arii necunoscute, sa interactioneze cu localnici care vorbesc alte limbi si sa gaseasca inamici in timpul unei lupte. Si asta este doar inceputul!

Soldatul High-Tech

Soldatul High-Tech

Autoritatile militare se gandesc la viitoare lupte in care fiecare soldat si vehicul este conectat la o retea, in timp real. O asemenea retea va permite ofiterilor sa gaseasca si sa urmareasca activitatea fiecarei persoane, cu scopul de a reduce asa zisul “fog of war”-“ceata razboiului”.

Departamentul de Aparare investeste sute de milioane de dolari in proiecte variate legate de tehnologia avansata. Asa cum veti vedea cateodata, de rezultatele acelor proiecte high-tech vor beneficia soldatii cat si consumatorii deopotriva. In alte situatii, marile viziuni pentru gadget-uri militare high-tech au fost esecuri masive sau s-au stins incet.

Pentru moment, tehnologiile cele mai eficiente constau in lucrurile pe care soldatii le cara cu ei. Continuati sa ne cititi pentru a vedea toate tipurile de gadget-uri high-tech care trebuie folosite pentru a atinge obiective importante. Unele dintre aceste dispozitive va vor surprinde, cel mai probabil.

Leave a Comment