Vanatoare

Arme de vanatoare: pusca Beretta A300 OUTLANDER

Beretta A300 OUTLANDER

Arma de vanatoare Beretta A300 Outlander este ultima arma din seria pustilor semi-automate Beretta 300 (cu recuperare de gaze), care s-au vandut cu milioanele, cumparate de catre vanatori si sportivi din toata lumea.

Exista si un motiv pentru popularitatea lor: performanta imbatabila. Cu camera sa de 3″, teava Steelium si pistonul care se curata automat, Beretta A300 Outlander este creat pentru a iti duce la bun sfarsit treaba cu o calitate specifica Beretta.

Pusca Beretta A300 OUTLANDER

Adaptabila la marimea si stilul tau de tragere

Unul dintre lucrurile pe care le vei aprecia la Beretta A300 Outlander, este faptul ca o poti adapta cu usurinta la stilul si dimensiunile tale. Aceasta pusca iti da posibilitatea de a o customiza pana la ultimul detaliu.

Durabila, dura dar usoara – Beretta A300 OUTLANDER

A300 este fabricata din amestecuri de otel, care au facut pustile Beretta faimoase pentru durabilitatea lor. Teava Steelium este fabricata special pentru a diminua forta reculului dupa ce apesi tragaciul.

Arma de vanatoare pentru copii mari

Cu toate ca este o arma de vanatoare dura, A300 este foarte usoara, care prinde viata in mainile vanatorului si care cu usurinta iti urmareste ochii pe tinta.

Impecabilul sau echilibru, face ca A300 sa nu para ca ar avea 3.2 kilograme. Asta inseamna ca aceasta pusca atractiva din punct de vedere al pretului, iti va da senzatii premium din punct de vedere al utilizarii in poligoane sau pe fondurile de vanatoare.

Beretta A300 OUTLANDER

Usor de intretinut – Beretta A300 OUTLANDER

Aceasta pusca este incarnarea perfecta a filosofiei Beretta legata de intretinere: usor, rapid si fara unelte. Pusca Beretta A300 Outlander se descompune in patru componente majore, facand totul foarte simplu de deasamblat si de curatat, chiar si in conditii potrivnice.

De asemenea, pistonul care se auto-curata face ca pusca aceasta sa traga mult mai curat, oferindu-va durabilitate mai mare, cat si mai putina munca pentru a o mentine in stare perfecta de functionare, dupa o zi istovitoare de vanatoare.

Asadar, pusca Beretta A300 Outlander este intruchiparea perfecta a unei pusti semi-automate, cu pret bun si cu o mostenire demna de legendara linie Beretta 300.

Leave a Comment