Vanatoare

Blaser R93. 5 motive sa alegi aceasta carabina de vanatoare

blaser r93

blaser r93 carabina
Blaser R93
sunt carabine care permit o epolare usoara si o ochire rapida. Armele Blaser, in general, au devenit cunoscute in toata lumea pentru eficienta si simplitatea in folosire.

Dacă ar fi sa enumeram cateva dintre caracteristicile si calitatile armelor de vanatoare produse de Blaser, trebuie sa avem in vedere calitatea materialelor de fabricatie, acuratetea si rapiditatea manuirii, siguranta folosirii si, nu in ultimul rand, faptul ca sunt arme de incredere, rezistente, pe care te poti bizui indiferent de timpul si conditiile de folosinta. Toate acestea sunt valabile si pentru modelul Blaser R93.

Particularitatile modelului Blaser R93, care il recomanda oricarui impatimit al vanatorii, sunt:

Modelul Blaser R93 se remarca prin rapiditatea manuirii, iar încarcarea liniara este unul din elementele cu o contributie esentială in acest sens.
Incarcarea liniara a carabinei Blaser R93, fara nici un fel de miscare de rotatie, nu numai ca asigura stabilitate armei, dar si reduce substantial timpul de incarcare, element-cheie in majoritatea situatiilor ce necesita repetarea focului, sau darea focului de gratie in cazul vanatului ranit.

Siguranta si protectia sunt alte doua calitati demne de a fi scoase in evidenta la carabinele Blaser R93. Si, nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca trecerea piedicii-sigurantei in poziţia off nu este o simpla bariera mecanica, ci dezamorseaza practic arcul de declansare a cuiului percutor, element deosebit de apreciat cand este vorba despre siguranta armei. De altfel, acest sistem, folosit pe Blaser R93, este considerat in prezent drept unul dintre cele mai sigure existente pe piata armelor de vanatoare.

Carabinele Blaser R93 au fost concepute pentru o folosire cat mai simpla si mai eficienta de catre vanatori. Armele sunt foarte bine echilibrate si permit o epolare si ochire rapide.

De asemenea, carabinele din seria R93 pot fi folosite cu sau fara luneta. Catarea si inaltatorul sunt fabricate din otel rezistent, sunt perfect armonizate cu designul general al armei si pot constitui un real avantaj in cazul in care vanam la distante mici si/sau in teren cu vegetatie deasa.

Un alt avantaj pe care il prezinta carabinele Blaser R93 este diversitatea. Varietatea de calibre le recomanda pentru o gama largă de specii de vanat, de la animalele mici la cele mari. Ai optiunea de a schimba teava, patul si inchizatorul; se pot combina variante ale fiecareia pana capeti o arma custom, fara prelucrari costisitoare.

Calitatea carabinelor Blaser R93 vine in intampinarea cerintelor reale ale vanatorilor, fiind in acelasi timp o garantie pentru noile provocari ce apar necontenit in vanatoare.

Intră în magazinul nostru online şi alege carabina Blaser potrivită pentru tine. Avem zeci de modele de Blaser R93, Blaser R8 şi nu numai.