Vanatoare

Beretta A300 Outlander. Descrierea completa a armei

beretta a300 outlander semiautomata beretta

Beretta A300 Outlander este o arma semiautomata cu gaz care combina percutorul fiabil Beretta cu bloc căzător (piedică blocată) cu un tub de gaz îmbunătăţit având un cilindru cu autocurăţare şi piston, astfel încât presiunea excesivă provocată de cele mai puternice cartuşe poate fi diminuată automat: ca urmare, fără nicio reglare sau intervenţie, puşca de vânătoare poate trage cartuşe de la 70 mm / 24 g , până la 76 mm/ 57g.

Modelul Beretta A300 Outlander este caracterizat de un număr redus de ansambluri (cinci grupuri) care pot fi demontate rapid şi uşor pe teren de catre utilizator. Curăţarea uşoară încurajează efectuarea unei întreţineri mai atente a armei de foc, asigurându-i fiabilitatea pe termen lung.

Alt criteriu de luat in calcul in alegerea unei arme de vanatoare este siguranta pe care ti-o ofera. Beretta A300 Outlander are conceput un buton de siguranta ce ofera o suprafata mai mare pentru o actionare mai usoara. Pentru cuplarea si decuplarea accidentala, siguranta armei Beretta A300 Outlander este protejata si este prevazuta in partea superioara cu o margine proeminenta care ii imbunatateste si aspectul.  Un alt avantaj este ca butonul de siguranta poate fi mutat si pentru tragatorii stangaci.

Patul armei Beretta A300 Outlander oferă confort superior şi un mâner sigur pentru a asigura cea mai bună performanţă pe durata tragerii.

In functie de materialul din care este confectionat patul armei exista 3 modele ale modelului Beretta A 300 Outlander:

Beretta A300 Outlander Wood (pat din lemn de nuc)

Fabricat din lemn de nuc de calitate superioară selectat cu atenţie, conturul mânerului este conceput pentru a se adapta în mod optim la mâna utilizatorului, având în partea superioară un sprijin ambidextru pentru degete.

Beretta A300 Outlander Black  Sintetic (pat sintetic simplu)

Beretta A300 Outlander  Camo (pat camuflaj)

Bascula este prelucrata integral dintr-un bloc de aliaj de aluminiu, are parti mobile din otel si aliaje usoare de inalta calitate, asamblate cu atenţie deosebită, verificate şi finisate. Toate partile metalice sunt protejate prin finisaje speciale impotriva uzurii si ruginirii.

Partea superioara a basculei este proiectata pentru a accepta (optional) sisteme optice sau de ochire.

Intre patul si bascula semiautomatei Beretta A300 Outlander exista un distantier din tehnopolimer si in interiorul patului se afla o placuta din inox care poate fi folosita pentru schimbarea orientarii patului prin simpla modificare a configurarii asamblarii. De asemenea, se furnizeaza un set de distantiere suplimentare cu dimensiuni intre 32,02 cm-36,08 cm pentru modificarea ulterioara a orientarii prin inlocuirea perechii de distantiere.

Garda tragaciului este fabricata din polimer de tip greu. Noua sa forma semipatrata faciliteaza pozitionarea degetului, absenta colturilor ascutite a fost conceputa pentru apasarea mai rapida si mai sigura a tragaciului. Deschiderea gardei tragaciului este mai mare astfel incat tragaciul este accesibil chiar si cu o mana cu manusa.

Teava modelului semiautomat Beretta A300 Outlander este extrem de robusta, dar usoara in acelasi timp. Este fabricata din otel aliat printr-un proces exclusiv de forjare la rece pentru a asigura concentricitate perfecta. Conceputa pentru utilizarea cu cartuse cu alice de otel, are un profil intern Mobilchoke utilizat pentru a reduce deformarea alicei si pentru a spori distributia si concentratia tragerii.

Fabricate din otel nichelat de inalta calitate, socurile interne Beretta Mobilchoke asigura cea mai buna protectie impotriva ruginii si rezistenta la utilizarea alicelor din oţel.

Magazia semiautomatei Beretta A300 Outlander are o capacitate de doua cartuse, in conformitate cu regulamentele privind vanatoarea din multe tari, prin intermediul inserarii unui reductor. Acesta limiteaza utilizarea armei la maximum trei trageri (doua din incarcator si una din camera cartuşului). Reductorul este montat de producator pe durata fabricarii si asamblarii modelului Beretta A300 Outlander.

Intră în magazinul nostru online şi alege arma Beretta potrivită pentru tine. Avem semiautomate Beretta A300 Outlander cu pat de lemn sau sintetic, dar si alte zeci de pusti de vanatoare ale producatorului italian.

Leave a Comment