De Stiut!

Cele mai bune pusti cu aer comprimat. TOP pusti puternice și performante

cele mai bune pusti cu aer comprimat puternice performante

Cele mai bune pusti cu aer comprimat au preturi de peste 2.000-3.000 de lei, insa exista si modele mai ieftine, perfecte pentru tragatorii incepatori.

In acest articol, ne-am propus sa va oferim cateva informatii utile despre cele mai bune pusti cu aer comprimat.

Cele mai bune pusti cu aer comprimat. Cele mai scumpe

Modelul Lynx V10, produs de compania Cometa, din Spania, costa 3.340 de lei. Are o greutate de 3,7 kilograme si este produsa, testata si asamblata în Spania. Teava pustii cu aer comprimat Lynx V10 este realizata prin forjare la rece, procedeu care creste precizia, calitatea, dar si rezistenta produsului. In topul nostru cu cele mai bune pusti cu aer comprimat, acest model este pe primul loc.

Alte modele similare – precum Lynx V5, cu un pret de 3.300 de lei – au de asemenea o precizie greu de egalat pe piata puștilor cu aer comprimat din Romania. Aceste doua cele mai bune pusti cu aer comprimat sunt disponibile in calibru de la 5,5 mm la 6,35 mm. Lungimea totala este de un metru si 5 centimetri.

Un alt model foarte eficient este Orion, produs tot de firma spaniolă Cometa. Cu o greutate de 3,3 kilograme si un preț de 2.000 de lei cu TVA inclus, aceasta arma are o lungime mai mica: 905 centimetri, insa monturile sunt de o calitate excelenta.

Exista si o varianta imbunatatita, Orion SPR, cu lungime totala mai mare, disponibila la un pret usor mai mare: 2.170 de lei. Avantajul este luneta, care este una foarte performanta.

Cele mai bune pusti cu aer comprimat. Modele intermediare

Cu 1.057 de lei, puteti opta catre pusca cu aer comprimat Bull Whisper IGT 5. Este una dintre cele mai bune pusti cu aer comprimat cu pret mediu spre mic. Dispune de un sistem automat de protectie antisoc, cu o teava lunga de 48 de centimetri, dar si cu un pat sintetic, rezistent la toate conditiile meteorologice. Arma dispune de o siguranta manuala a tragaciului.

Daca doriti sa vedeti ce pot face armele cu noua tehnologie Gas Power System, puteti alege arma Fusion Galaxy GP, la 1.120 de lei. Produsa de Cometa, aceasta arma este mult mai durabila decat pustile cu aer comprimat cu arc. Sistemul pe gaz, pe care il veti intalni mai mereu la cele mai bune pusti cu aer comprimat, ii permite sa functioneze la parametri excelenti de viteza si energie pentru mii de trageri.

Un model îmbunatatit este Fenix 400 Compact Star GP, care ofera mult mai multa acuratete, dar pe acelasi principiu Gas Power System. Modelul acesta costa 1.415 lei.

Cele mai bune pusti cu aer comprimat. Cele mai ieftine

Cel mai accesibil model de arma cu aer comprimat este Shadow Gamo, care trimite proiectilele cu o viteza de 250 de metri pe secunda si are un pret foarte mic: 431 de lei.

La acesti bani primiti un sistem de ochire din fibra optica, un pat sintetic ambidextru si o singura teava, din otel inoxidabil. Lungimea totala a armei este de 104 centimetri, iar calibrul este de 5,5 mm.

Putin mai scumpe, la 445 de lei, sunt modelele Mod produse de Gamo. Cea mai de succes versiune este Mod 400, care ofera un model clasic, cu amortizor ventilat si sistem de ochire din fibra optica. De asemenea, dispune de un sistem de siguranta a tragaciului, cat si de un pat de lemn finisat Beechwood. Greutatea armei care trimite alice cu o viteza de 200 de metri pe secunda este de 2,4 kilograme.

Cel mai ieftin model cu luneta este pusca cu aer comprimat Shadow Sport de 4,5 mm, care costa 519 lei. Viteza sa este de 305 metri pe secunda si dispune de un pat sintetic, fiind produsa tot de Gamo.

Cometa 300 costa 750 de lei, insa acest model reprezinta una dintre cele mai bune pusti de vanatoare. Versiunea imbunatatita a acestei pusti, 300 NI, are un pret de 900 de lei.

Dupa ce ati ales pusca potrivita tot ce va mai trebuie este o cutie cu 250 de alice magnum Gamo de 5,5 milimetri, care costa 21 de lei, si apoi va puteti testa abilitatile de tragator. Daca aveti modele care credeti ca ar trebui sa completeze acest top cu cele mai bune pusti cu aer comprimat, va rugam sa ni le spuneti la rubrica de comentarii a acestui articol.

Cele mai bune pusti cu aer comprimat prezentate mai sus pot fi gasite in magazinul nostru de arme.

Leave a Comment