Vanatoare

Costume de vanatoare pentru iarna

costume de vanatoare pentru iarna

Avand in vedere ca iarna este aproape, va prezentam cateva costume de vanatoare pentru iarna: frumoase, calduroase si utile. Ne vom concentra pe marca Waldhar, un brand cu produse la un pret rezonabil.

Seria de costume de vanatoare pentru iarna de la Waldhar este atragatoare prin varietatea modelelor, prin pret. Producatorul are in oferta si o serie interesanta de costume de vanatoare pentru iarna.

Incepem prezentarea noastra de costume de vanatoare pentru iarna cu modelul Waldhar kaki. Calitatile ce recomanda acest costum oricarei partide de vanatoare desfasurate in sezonul rece sunt:

  • Materialul din care este confectionat
  • Protectia impotriva apei, vantului, murdariei.
  • Mobilitatea pe care o asigura croiala
  • Numeroase buzunare utile

Costumul este confectionat dintr-un material usor si rezistent, avand straturi protectoare de Teflon si Chitosan ce asigura impermeabilitate, protectie impotriva vantului, murdariei si a microbilor.

Jacheta este prevazuta cu doua buzunare frontale confortabile, inchise cu clapa, pentru incalzirea mainilor, buzunare interioare stanga/dreapta – pentru telefonul mobil si pentru protectia documentelor inchis cu fermoar.

Materialul din care este confectionata jacheta permite pielii sa respire, pastrand o temperatura constanta a corpului datorita sistemului de ventilatie cu care este prevazuta. Croiala asigura o buna mobilitate a trupului, in special a umerilor si a bratelor. Toate cusaturile sunt etanse.
Gluga acestor costume de vanatoare pentru iarna este detasabila si se poate regla pe 3 directii pentru o vizibilitate ridicata.

Pantalonii sunt confectionati din polyester, acoperiti de asemenea cu stratul protector Teflon ce asigura impermeabilitatea. Sunt prevazuti cu buzunare laterale si buzunare ascunse la spate.

Fixarea frontala in talie cu velcro evita riscul ca acestia sa se desfaca, se ajusteaza si la glezna. Talia este ridicata pentru a asigura protectia spatelui si se poate regla stanga/dreapta.

Alte costume de vanatoare pentru iarna

Croiala fit&slim – pe corp – a devenit o tendinta actuala, provenita din tarile nordice, iar costumul de vanatoare Waldhar Cord vine in intampinarea celor care au aceste preferinte. Materialul din care este confectionat acest costum este foarte putin scamosat, are o structura speciala, iar cusaturile sunt termosudate.

Un alt tip de material folosit de catre cei de la Waldhar pentru confectionarea de costume de vanatoare pentru iarna este cel care imita pielea de caprioara. Este vorba despre Waldhar 3L  format din pantalon si jacheta – materialul se intinde –este stretch – ceea ce permite miscari ample ale vanatorului. Si acest costum asigura protectia impotriva apei si a vantului prin membrana cu care este prevazut.

In concluzie, alegerea echipamentului de vanatoare pentru sezonul rece depinde in mare masura de preferintele vanatorului, dar si de calitatile tehnice cu care este inzestrat. Noi ti-am prezentat o lista cu cele mai bune costume de vanatoare pentru iarna de la Waldhar.

Leave a Comment