Vanatoare

Invata cum sa calculezi balistica cu programul SWAROVSKI OPTIK

Stim faptul ca datele balistice pentru Tureta Balistica sau reticulul de raza lunga sunt esetiale pentru vanat. Nu este intotdeauna usor sa memorezi toate datele balistice si sa ti le amintesti, mai ales in timpul vanatorii, cand detii o luneta diferita sau folosesti o arma diferita.

In acest articol ne propunem sa va invatam cum sa calculati usor valorile necesare pentru pusca dumneavoastra folosind programul balistic pus la dispozitie de SWAROVSKI OPTIK.
programbalistic2

Calculator prescis al balisticii

Programul balistic propus de SWAROVSKI OPTIK te ajuta sa identifici punctul de ochire individual pentru tintele aflate la distante mari si calculeaza pentru tine corectia necesara pentru a ajunge in punctul 0 (zero) pentru Tureta Balistica (BT). Alegeti-va luneta si selectati modelul de reticul si  Tureta Balistica. Mai apoi specificati tipul de munitie dintr-o larga lista cu proiectilele ale programului. Toate specificatiile sunt automat incarcate. In cazul in care nu puteti gasi munitia dumneavoastra puteti introduce toate specificatiile manual. Introduceti altitudinea, distanta maxima si unghiul. Puteti folosi modul expert pentru mai multe detalii (ex: conditii atmosferice).
programbalistic3

Informatii detaliate despre reticul si distanta de ochire

De indata ce ati adaugat toate datele veti primi informatii detaliate individuale despre punctele de ochire pentru reticulul dumneavoastra sau numarul de clicuri pentru Tureta Balistica. Poti, deasemenea, sa printezi sau sa salvezi pe smartphone pentru a avea datele la dispozitie mereu. In timp ce vanati puteti gasi usor si rapid datele balistice.

Vizitati programul balistic online sau descarcati aplicatia si calculati balistica pentru urmatoarea partida de vanatoare!
programbalistic4

Calculati datele online, offline sau cu smartphone-ul

Programul balistic SWAROVSKI OPTIK este disponibil online: http://ballisticprograms.swarovskioptik.com/. Daca nu aveti conexiune permanenta la internet puteti printa datele sau puteti descarca versiunea offline a programului. Aditional, programul balistic este disponibil si ca aplicatie pentru iPhone si iPad sau Android smartphone si tableta. Programul online si ambele aplicatii sunt gratuite.
programbalistic5
Puteti gasi programul balistic online AICI.
Descarcati aplicatiile programului:

Nu uitati: Sunteti responsabil pentru fiecare tragere

Dorim sa va readucem aminte ca sunteti responsabil pentru fiecare foc. Pentru a beneficia de sansa de a avea o tragere precisa la distanta mare, este recomandat sa folositi un telemetru pentru a calcula distanta exacta. Avand la dispozitie echipamentul corespunzator, combinat cu tehnica dobandita va vor asigura succesul in timpul unei sesiuni de vanatoare.

Daca doriti sa cumparati o luneta Swarovski de calitate, puteti afla mai multe detalii accesand de AICI pagina noastra de produse.

Leave a Comment