Vanatoare

Luneta Swarovski Z8i 2,3-18×56

Daca va doriti o luneta de panda din segmentul premium, in materialul de mai jos incercam sa va convingem ca luneta Swarovski Z8i 2,3-18×56 este alegerea care isi merita toti banii

Tot ce ai nevoie pentru panda si nu numai.

Doar o luneta cu nivel de luminozitate ridicat ca luneta Swarovski Z8i 2,3-18×56, poate furniza detaliile cruciale chiar și în condiții de lumină slabă și la amurg. Aceasta luneta beneficiaza de optica excelentă care oferă imagini clare, chiar și în situații dificile.

Z8i 2,3-18×56 iluminata, se remarca prin nivelul ridicat al transmisiei de lumina mai ales la vanatoaea la panda in conditii de iluminat redus.
Magnificatia de pana la 18X furnizeaza detaliile necesare pentru trageri la distante mari.

Luneta Swarovski Z8i 2,3-18×56 – gandita pentru orice situatie

Acest model a fost proiectat pentru a fi partenerul perfect vanatorului, pentru orice situatie. Din acest motiv, a fost gandit sa fie disponibil cu 4 tipuri de reticule.

reticule luneta Swarovski Z8i 2,3-18x56

O alta falicitate disponibila pe toate modelele Z8i, este posibilitatea de a monta, dupa cumparate, doua tipuri de turete balistice.

Dupa cum se poate vedea si in clipul de mai sus, aceste doua modele se pot monta extrem de usor.

Cu ce ne ajuta. Daca ati parcurs articolul despre Swarovski DS cu siguranta ati constatat cat de usor stau lucruri cu luneta smart. O simpla apasare si punctul de impact este in mod automat corectat in functe de datele balistice, inclinarea fata de tinta si de distanta.
In cazul lunetelor din seria Z8i, unde nu avem posibilitatea de masurare si integrare cu datele balistice, se poate rezolva cu doua deviceuri complementare.

BTF – la ce si de ce ne este utila


In primul rand avem nevoie de tureta balistica BTF si de un binoclu cu telemetru. Este combinatia perfecta daca angajam tinte doar in plan orizontal.

Dar pentru ca partidele de vanatoare nu seamana una cu alta, realizam foarte repede ca in practica au fost multe situatiile in care vanatul a fost pe un deal sau intr-o vale, iar unghiul de tragere fata de noi ne-a incurcat socotelile si implicit corectiile.
Totul a fost de la necorelarea distante cu unghiul de inclinarea. Aceasta corectie o face extrem de rapid si de simplu – senzorul giroscopic integrat in ultimele generatii de binocluri.
Acesta ofera posibilitatea binoclului de a afisa distanta in linie dreapta corectata cu inclinarea – EHR. Ne-am jucat si raspund perfect: Swarovski EL Range si Leica Geovid 3000. Ambele cu pret in jur de 3000 euro.
Cu aceste doua dispozitive putem obtine corectia perfecta a punctului.
In articolele urmatoare o sa va povestim si cat de usor se pot integra intre ele pentru aceasta.

Revenim la Z8i 2,3-18×56, produsul poate comandat telefonic la 0728123877 la cel mai bun pret din Romania.
Detaliile tehnice pot fi consultate pe pagina producatorului

Leave a Comment