Vanatoare

Semiautomata Beretta

Semiautomata Beretta – model, prezentare, preturi, ultimele noutati. Un articol care isi propune sa va ajute sa luati decizia cea mai buna in functie de nevoie si buget.

semiautomata Beretta

Semiautomatele de la Beretta sunt impartite in 3 categorii, din punct de vedere al generatiilor. A300, A350 si cea mai variata gama – A400.
Cea mai putin dotata serie este seria A300. Un basic sa spunem.

semiautomata Beretta - A300

Semiautomata Beretta A300

Este disponibila in 3 versiuni. Sintetic culoare negru, lemn si sintetic camuflaj Max5. Preturile pornesc de la 4906 lei pentru primele doua modele si 5218 lei pentru versiunea camuflata.
Pentru ca mai sus am postat o imagine cu 7 puncte rosii care descriu anumite caracteristici ale armei, lasam mai jos imaginile sa vorbeasca aproape singure, asa cum sunt prezentate de producator.

semiautomata Beretta
1 – recoil pad si ansamblu fixare
2 – sistem fixare curea in zona patului si in capatul piulitei de fixare a piesei 3
3- distantiere ajustare distanta/inclinare in zona de legatura intre pat si cutia mecanismelor.
4 – noua generatie vine cu un buton de asigurare regandit – reversibil
5 – un nou design in zona piesei 3
6 – magazia
7 – socuri interschimbabile

A300 Outlander, o semiautomata cinstita.
Un raport calitate/fiabilitate/pret – foarte bun. Nu este dotata cu ultimele tehnologii, dar isi face treaba foarte bine. Ce cred ca eu ca ii lipseste, este capul inchizator rotativ. Un element extrem de util cand vorbim despre situatiile cand avem problema blocajelor.
Arma se fabrica in calibrul 12, cu 4 lungimi de teava 61/66/71/76, si camera cartusului doar 76.
Pentru disponibilitate si comenzi va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la 0728123877

Semiautomata Beretta A350 Xtrema

O arma care desi ca si serie este intre A300 si A400, are sisteme pe care le gasim si modelele A400.

Extraordinarul sistem de operare cu gaz, de la Beretta cu pistol cu sistem de auto-curatare.
Nimeni nu a dedicat la fel de multă grijă și experiență în selectarea oțelului pentru tevi ca Beretta. Tevile de oțel rezultă dintr-un proces de producție care transformă oțelul special tri-aliaj într-o teava excepționala.
Frezarea adânca, forjarea la rece și distensia specială a vidului provoacă
oțelul pentru a dobândi caracteristicile ideale, oferind astfel cea mai bună performanță balistică.
Geometria specială Optima-Bore® HP a fost concepută pentru a oferi cele mai bune performanțe chiar și cu alice de oțel. Imprastierea alicelor rămâne perfecta și uniforma în orice tip de situație de vânătoare, completat de utilizarea tuburilor de socare Optima-Choke® HP.

A350 Xtrema vine cu dotari premium. Campul inchizator este de aceasta data rotativ. Patul si piesa 3 sunt din materiale premium iar finisarea acestora deja o duce usor spre segmentul premium. De mentionat este faptul ca piulita de fixare piesa 3 este pe sistemul clasic cu filet lung.
Se livreaza cu teava de 71 sau 76cm, iar camera cartusului disponibila doar de 89.
Preturile pornesc de la 6786 lei pentru modelul sintetic cu KickOFF standard, 7,043 lei pentru modelul camuflaj Max5 si se opresc la 7449 lei cu tva pentru modelul camuflaj Max 5 cu KickOff
Pentru disponibilitate si comenzi va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la 0728123877

Gama A400 fiind mai complexa o sa o tratam intr-un articol separat. Daca nu mai aveti rabdare, o comparatie intre cele mai bune semiautomate de vanatoare gasiti aici

Leave a Comment