Vanatoare

Cea mai buna semiautomata de vanatoare

In articolul de mai jos ne dorim sa gasiti suficiente informatii pentru a identifica cea mai buna semiautomata de vanatoare.
Pentru ca ne place sa fim pragmatici, o sa ne oprim la modele disponibile pe piata din Romania.
Si pentru ca vorbim de cea mai buna semiautomata, atentia noastra se va opri asupra modelelor de varf.

Vom detalia varfurile de gama de la Beretta si Benelli.
Beretta, noul model A400 Xtreme Plus.

cea mai buna semiautomata a400 xtreme plus

Pentru piata din Europa, produsul este disponibil doar in 3 variante ca si aspect exterior. Negru, Camo Max5 si Camo Mossy Oak. In schimb pentru piata americana, producatorul ofera 6 variante.

cea mai buna semiautoamat beretta a400 extreme plus

Fata de modelul vechi, la exterior observam doua elemente noi. Levierul de actionare inchizator si cel de deblocare. Cel de actionare inchizator a fost prelungit. In plus, acesta a primit un manson care a lungit bine lungimea acestuia pentru o accesibilitate mai usoara. Destul de bine gadit, cu un cauciuc de buna calitate si caneluri pentru o prindere ferma. In partea inferioara, butonul de deblocare inchizator, care pana acum, era fix sub forma unui buton, a fost regandit. Acesta a fost inlocuit cu o versiune mai alungita cu actionare parghie. Scopul a fost cresterea vitezei de deblocare a inchizatorul si a aderentei la momentul accesarii.

Cea mai buna teava din lume

O alta noutate a acestui model sunt tevile Steelium Plus. Cele mai bune tevi din lume, dupa cum le prezinta italienii pe site-ul lor. Noul model ofera o distributie uniforma si consegventa, indiferent de tipul de munitie folosit.

tevi beretta a400 xtreme unico plus

Deasupra de teava, gasim o sina usor mai ridicata fata de celelalte modele gandite pentru vanatoare. Pe aceasta sina sunt montate o catare intermediara si catarea standard, de data aceasta din fibra optica.

O teava regandita, o sina regandita, alte socuri – socuri externe Black edition. In cutie, arma se livreaza cu 4 socuri plus 1 din teava. Nu avem nevoie de cheie pentru schimbarea acestora(desi aceasta se gaseste si ea in cutie.)

Sistemul Kick off – o reducere a reculului cu 70%

Sistemul kick-off este cel de la modelul anterior. Ofera acelasi procent de reducere a reculului – 70%. In plus s-a venit cu o acoperire pe zona de obrazar.
KICK-OFF Mega – reduce primul recul
KICK-OFF 3 – reduce al doilea recul
SOFT COMB – reduce senzatia resimtita, reduce miscarea obrajilor si creste confortul la frig

Zona activa de pe piesa 3 si pistolet, prezinta o acoperire cu cauciuc.
Pe partea superioara in zona cutiei mecaniselor, gasim o zona dedicata posibilitatii de a monta sina picatinny.

Arma este disponibila doar in calibrul 12. Tevile pot fi de 66/71/76, camera cartusului de 89.

cea mai buna semiautomata

In geanta de transport gasim, cheitele pentru curea si un distantier suplimentar. Pretul acestui model difera in functie de patern, prezenta modulului gunpod2 sau nu. Acest model se fabrica si pentru mana stanga.

Preturi Beretta A400 Xtreme Unico Plus

Camuflaj (MAX5/OPTIFADE/Mossy Oak )Gun Pod 2+KICK OFF – 10,506.04 lei
Camuflaj (MAX5/OPTIFADE/Mossy Oak ) KICK OFF – 10,100.90 lei
Neagra Gun Pod 2+KICK OFF – 9,640.51 lei
Neagra KICK OFF – 9,235.37 lei
Se pastreaza aceleasi preturi si pentru modelele pentru mana stanga, in oricare din combinatiile de mai sus.

Pentru consiliere, detalii despre alte modele, disponibilitate, rezervare si comenzi – 0728123877


Benelli Super Black Eagle 3

AirTouch
Noua concepție nuanțată care, datorită aerodinamicii micilor sfere, garantează o prindere superioară, rapidă, fermă, eficientă și confortabilă. 
Airtouch ofera o suprafață care garantează o ventilație naturală a mâinii și permite o prindere superioară. AirTouch este disponibil standard pe toate arme Benelli cu sistemul ConforTech

Crio system
Performanțe balistice superioare datorită vibrației și extinderii tevii într-un mod uniform în timpul tragerii.

Inertia Driven system
Rigoarea de proiectare, simplitatea constructivă, ușurința de întreținere și precizia mecanică garantează rezistență maximă și fiabilitate extremă.
Există trei componente principale: obturatorul, care acționează ca o masă inerțială și alunecă liber pe ghidajele așezate pe părțile laterale ale carcasei, capul de închidere și arcul liber, adăpostite pe obturator. Funcționarea sa este ingenioasă și eficientă. În timp ce ansamblul obturator se deplasează în poziția de tragere, știftul de rotație se deplasează de-a lungul unui ghid în formă în interiorul obturatorului pentru a angaja capul de închidere.
Când tragaciul este apasat, toate componentele puștii, cu excepția obturatorului, se deplasează înapoi. În același timp, arcul inerțial este comprimat între capul obturatorului și corpul obturatorului în sine.

Daca clipul de mai sus nu se incarca, se poate accesa de aici

Confort Tech 3
Sistemul de reducere a recului cu pana la 48%

De mentionat este faptul ca teava și cutia mecanismelor sunt acoperite cu Ergal.
Sistemul de inchidere este prevazut cu cap inchizator rotativ. O inventi foarte utila care reduce simtitor blocajele la extragereea cartusului din camera.
Camera cartusului poate fi de 76 si 89. Tevile de 66 sau 71
Modelul vine cu socuri externe si catare cu fibra optica.

Pret Benelli Super Black Eagle 3

MAX.5 COMFORT 12/89/66 – 10841 lei

Pentru disponibilitate, rezervare si comenzi – 0728123877

Leave a Comment