Vanatoare

Swarovski Z8i 3,5-28×50

Swarovski Z8i 3,5-28×50 – un range uluitor si super usoara.

Aproprie-ti distanta – este motto-ul ales de Swarovski pentru noul flagship.
Dupa lansarea pe piata a celei mai complexe lunete produsa vreodata pentru vanatori, deja mult prea binecunoscutul DS, cei de la Swarovski au anunat astazi, doar cat se ne faca foarte curiosi, cateva din atuurile viitorului varf de gama.
Precizie extrema datorita opticii extraordinare. Chiar si la magnificatie 28X, Swarovski Z8i 3,5-28×50 ofera o vedere perfecta fara compromisuri, si acelasi lucru se aplica si la magnificatii scazute la distanta mica.

Swarovski 35-28x50


Frumoasa si usoara.
Tubul subtire de 30mm se potriveste perfect cu orice arma de vanatoare. In plus Swarovski Z8i 3,5-28×50, cantareste doar 665 grame, facand vanatoarea mai putin solicitanta fizic.

Este mai usoara chiar si decat modelul Z8i 2-16×50 care cantareste 675 de grame. Cu 20 de grame mai grea decat noul model Z8i 3,5-28×50

Swarovski Z8i 3,5-28×50 – Customizabil in intregime.

Prezenta turetei balistice flex (BTF) inseamna ca poti ramane permanent pe tinta la distanta pe care o preferi. Inelul balistic personalizat (PBR) afiseaza clar toate informatiile relevante, asa ca dureaza doar cateva secunde sa ajustezi distanta potrivita.
Acestea sunt singurele informatii pe care producatorul le-a facut publice pana in acest moment.
Suntem foarte curiosi daca acest model de luneta, care din cate se pare a fost gandit pentru a fi mai putin solicitant in timpul partidelor de vanatoare, va fi disponibil doar in versiunea de prindere inele. Sau poate se vor gandii si la cei care prefera sistemele de prindere sina.
Din pacate si la nivel de informatie vizuala, cei de la Swarovski au fost zgarciti furnizand pentru Swarovski 3,5-28×50 doar 2 forografii.

swarovski 3,5-28x50

Detaliile legate de pret dar si de perioada de start a livrarilor inca ne tin in suspans.
Asteptarile vanatorilor cu siguranta sunt mari, Swarovski promite sa nu ii dezamageasca si va face publice toate detaliile incepand cu 1 iulie 2019.
Primele informatii oficiale au aparut astazi 28 Iunie 2019 aici

Later edit – 01.07.2019

Nu a trecut mult si au aparut si primele noutati legate de acest produs.
Din primele informatii, pretul este undeva in jurul valorii de 3600 euro cu TVA inclus.
Ati vazut produsul de mai sus altundeva la un pret mai mic? Spune-ti-ne unde la support@magazindearme.ro si va garantam cel mai bun pret pentru toate sistemele optice Swarovski. Aveti parte astfel de cel mai bun pret si de cel mai bun service.

La nivel teoretic, livrarile pentru acest produs incep la 1 septembrie 2019.
Se pare ca Swarovski, pentru acest model, s-a gandit si la vanatorii care iubesc sistemele de prindere tip sina, astfel noul model 3,5-28×50 urmeaza sa fie disponibil si in versiunea cu prindere sina dar si cu tubul simplu pentru prindere cu inele.
Modelul va fi disponibil cu 3 tipuri de reticule: – 4A-I, BRX-I si 4W-I
Insa, surpriza! In functie de tipul de prindere, doar anumite tipuri de reticule sunt disponibile.
Pentru varianta cu prindere cu inele, sunt disponibile toate cele 3 reticule enumerate mai sus. Pentru varianta cu prindere sina sunt disponibile doar 4A-I si 4W-I.
In urmatoarele zile o sa scriem un articol despre detaliile tehnice ale

Mai jos si primele imagini noi, aparute dupa comunicatul oficial.

swarovski 3,5-28x50
swarovski 3,5-28x50

Platforma pare sa fie de Z8i, din imaginile de mai sus, zona butoanelor de modificare intensitate punct luminos, dar si selectorul de noapte zi sunt identice cu modele mai vechi din seria Z8i.
Asteptam cu nerabdare sa vedem modelul pe viu pentru primele impresii.


Daca nu ati gasit inca pe site-ul nostru noile preturi practicate pentru actualele modele de lunete Z8i, care intra in vigoare incepand cu 1 iulie 2019, le puteti consulta aici


Leave a Comment