De Stiut!

Cum se fabrica tevile de arme Beretta Steelium Pro

Sunteti posesor de arma de vanatoare Beretta ? Chiar daca nu, cu siguranta aveti o arma de vanatoare acasa. In articolul de mai jos ne propunem sa va prezentam cum reusesc cei de la Beretta sa ridice la cele mai inalte standarde, productia de  tevi pentru arme de vanatoare.

Beretta este cel mai vechi si probabil cel mai mare producator de tevi de arme din lume. Nimeni nu dedica mai mult timp pentru a selecta otelul pentru tevi de arme. Noile tevi pentru arme de vanatoare DT11 au urmatoarele caracteristici:

  • reduce reculul resimtit
  • stabilitatea in momentul tragerii imbunatatita
  • puterea de penetrare a crescuta

De la Steelium…

Tehnologia Steelium este un proces de fabricatie unic care transforma otelul special din trei aliaje intr-o teava de arma exceptionala. Prin tehnici precum forare, forjare la rece si distensiune in vid, Steelium a reusit sa creeze caracateristicile ideale pentru cea mai buna balistica disponibila in zilele noastre pentru arme de vanatoare.

… la Steelium Pro

Steelium Pro se bucura de aceleasi beneficii ca si tehnologia Steelium, de la care a inceaput constructia unei noi tevi pentru arme. Rezultatul este crearea unei conicitati progresive, care inlatura orice constrictia brusca, permitand DT11 sa stabileasca noi standarde de performanta.

In poza de mai jos putem vedea diferentele dintre constructiile traditionale si ingustarea progresiva a tevilor pentru arme Steelium Pro ale DT11: eliminarea oricaror riscuri neprevazute impiedica “pellets” sa se striveasca de peretii de constricti, rezultatul fiind o imbunatatire din punct de vedere al reculului simtit.
Cum se fabrica tevile Beretta Steelium Pro
Cum se fabrica tevile Beretta Steelium Pro

Leave a Comment