Vanatoare

Arme de vanatoare: pusca Beretta SSO6 EELL

BERETTA: O vanatoare de proportii cu o arma de vanatoare cu doua tevi si cu blocare pe lateral, este “jucaria legendelor”, exact asa se poate numi experienta pe carearma de vanatoare Beretta SSO6 EELL ti-o poate oferi.

Gravura pe pusca Beretta SSO6 EELL

Gravura deosebita pe bascula armei de vanatoare, impecabilul echilibru si versatilitatea sa, fac din arme de vanatoare Beretta SSO6 EELL arma ideala pentru cei mai pretentiosi vanatori. Este disponibila in trei tipuri de calibre.

Beretta - Arme de vanatoare

Armele de vanatoare Beretta Express nu sunt arme de foc obisnuite. Istoria Beretta de aproape cinci secole de productie armament, au ajutat la crearea armelor Express care ofera o combinatie potenta de receivere ultra-puternice, cu tevile atent fabricate pentru a oferi confortul si manevrabilitatea de care ai nevoie de la o arma de vanatoare in zilele noastre.

Puternic si Precis – Beretta SSO6 EELL

Arma de vanatoare Beretta SSO6 Express are un receiver exceptional de ferm cu blocare-laterala si cu acuratete maxima.

  • Lungime Teava arma (cm): 67/71
  • Lungime Teava arma (inauntru): 26/28
  • Camera cartusului (mm): 70, 76
  • Camera cartusului (inauntru): 2* 3/4, /3*

Pusca Beretta SSO6 EELL

Cateva cuvinte despre BERETTA:

Fabrica de arme Pietro Beretta este o fabrica multinationala de arme, cu baza in Italia. Armele sunt folosite in toata lumea pentru diferite scopuri: civile, sportive si in scopuri militare.

De asemenea, Beretta este cunoscuta pentru fabrica de veste anti-glont si accesorii. Fondat in anii 1500, Beretta este cel mai vechi fabricant activ de arme din lume. Produsele lor originale erau tevile arquebus

Pustile Express nu sunt pusti sau arme obisnuite. Presiunea extrema, generata de cartusele de calibru mare, necesita un sistem de actiune si de blocare care a fost construit si desenat cu extra putere.

Tevile, la fel, sunt puternice si perfect adaptate pentru performante balistice de exceptie. Trebuie totul imbinat cu o precizie de 100%, pentru a asigura convergenta optima.

Utilizand priceperea si experienta maestrilor fabricanti de arme, Beretta a proiectat procedee de fabricare care dau o rezistenta mai mare decat acelea folosite in traditionalele pusti express.

Pentru cei care doriti sa vanati cu o pusca traditionala, exista un set extra de tevi cu gabarit. Tevile SSO6 Express pot fi comandate si customizate cu sisteme de prindere pentru optica Zeiss.

De asemenea, este echipata cu capac pentru noul compartiment de cartuse. SSO6 este finisat cu gravari pe receiver-ul carcasei.

SPECIFICATII PUSCA BERETTA EXPRESS SSO6 EELL

SSO6  . . 62/24  5.00/11.0 
SSO6 EELL*  . . . 62/24.  5.00/11.0 
455  . . . . . 60/23 to 65/25  5.00/11.0 
455 EELL  . . . . . 60/23 to 65/25 5.00/11.0 
*Modelele SSO6 EELL sunt disponibile cu tevi de gabarit doar pe comanda. *Greutatile sunt aproximative, depinzand de densitatea lemnului si de lungimea tevii

Deosebita arma de vanatoare Beretta SSO6 EELL  Express este livrata intr-o servieta de piele, utilata cu unelte de intretinere si curatare.

Leave a Comment