CIRRUS LIGHT Extinde

Tricou Trabaldo Gino CIRRUS LIGHT

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

TRICOU VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 466

TVA inclus

Cât cântărește un nor? CIRRUS LIGHT  se apropie foarte mult cu doar 120 gr. (mărimea L). Cămașă tehnică ideală atunci când căldura nu cedează și orice îmbrăcăminte este deja prea mare. Țesătură de bază  DRYFAST , un amestec de polipropilenă la interior și poliester la exterior. Acest cuplaj special vă permite să lăsați partea piesei de îmbrăcăminte în contact cu pielea uscată în timpul activității intense, transportând sudoarea către exterior, unde este liber să se evapore rapid. Inserții laterale în Lyocell, derivate din celuloză, pentru a garanta moale și respirabilitate și în acest caz. Personalizare  ALPINE CHALLENGE  pe umărul stâng pentru a se potrivi cu hainele din serie. 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Tricou Trabaldo Gino CIRRUS LIGHT

Tricou Trabaldo Gino CIRRUS LIGHT

TRICOU VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino